«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Αρχιτεκτονικά πλέγματα

Αρχιτεκτονικά πλέγματα

Τα αρχιτεκτονικά πλέγματα αλουμινίου της METALSKIN είναι μια καινοτόμος σειρά προϊόντων που προσφέρει πραγματικά οφέλη και ασυμβίβαστα χαρακτηριστικά για μοντέρνες κατοικίες, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και υπαίθριες κατασκευές. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση, τα προϊόντα Metalskin, χαρίζουν μια σύγχρονη και εντυπωσιακή γραμμή, ενώ αναβαθμίζουν συνολικά την αισθητική και ενεργειακή ταυτότητα των κτιρίων, όντας o χρήσιμος συνεργάτης κάθε αρχιτέκτονα.

Προσόψεις, οροφές, διαχωριστικά, περιφράξεις, ειδικές κατασκευές όλα αφήνονται στη φαντασία σας και… στα προϊόντα της MetalSkin!

Το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα, το μικρότερο βάρος, η ευρεία εφαρμογή, η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, η μεγάλη αντοχή και η ευελιξία στη διαμόρφωση σύνθετων σχεδίων και μοτίβων αποτελούν τους κυρίαρχους λόγους χρήσης των αρχιτεκτονικών πλεγμάτων αλουμινίου, Μetalskin.

Θα μπορούσαμε να σας πούμε να φανταστείτε τα προϊόντα Metalskin σαν μια οργανική μορφή που αλλάζει και προσαρμόζεται σε κάθε σας δημιουργία. Δεν θα ήταν υπερβολή, αφού η πληθώρα των τύπων, και των μοτίβων, η δυνατότητα πολυχρωμίας και ανοδίωσης, τα διαφορετικά επίπεδα διαπερατότητας, η καμπυλότητα κ.α. δίνουν μια παλέτα ανεξάντλητων επιλογών στα σχέδια σας. Εσείς μένει να φανταστείτε τι μπορεί να κάνουν τα προϊόντα Metalskin για το δικό σας χώρο.