«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

7th Heaven Hotel Dubai με συστήματα Alumil

Φωτογραφίες Έργου

Πληροφορίες Έργου

Το 7th Heaven Hotel αποτελεί ένα έργο που πρόκειται να επανακαθορίσει τους όρους της άνετης και χαλαρωτικής διαμονής στο Ντουμπάι. Ένα ξενοδοχείο που φιλοδοξεί να προσομοιάσει του κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, με το πράσινο στοιχείο στο επίκεντρο, γεγονός που μέσα στην έρημο, αν μη τι άλλο, κάνει τη μεγάλη αντίθεση!

Η κατασκευή του βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα τα δυο κεντρικά κτίρια 12 και 10 ορόφων θα ολοκληρωθούν. Δωμάτια παντός τύπου με ένα έως τέσσερα κρεβάτια, ρετιρέ, πολυτελή διαμερίσματα, μεζονέτες και σπίτια με κήπο, αποτελούν την ευρεία γκάμα των επιλογών που θα διαθέτουν οι επισκέπτες, όλα σχεδιασμένα με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Όλοι αυτοί οι χώροι θα είναι «επανδρωμένοι» με το προηγμένο ανασυρόμενο σύστημα SUPREME S700 της ALUMIL. Το SUPREME S700 αποτελεί ένα σύστημα που δίνει τη δυνατότητα κατασκευής πολύ μεγάλων ανοιγμάτων και επιτρέπει την υψηλή διάχυση του φυσικού φωτισμού στο χώρο, κάτι που αποτελεί και το βασικό ζητούμενο στο συγκεκριμένο έργο. Χάρη στην υψηλή τεχνολογία του ανασυρόμενου μηχανισμού, επιτρέπει την εύκολη κύλιση και προσφέρει μέγιστη στεγάνωση και θερμομόνωση σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Τέλος, στην απόλυτη όαση της αραβικής χερσονήσου θα υπάρχουν εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, χώροι εστίασης παγκόσμιας κλάσης, καθώς και χώροι συνεδριάσεων. H παρουσία ποικίλων εμπορικών καταστημάτων θα διασφαλίζει την εύκολη και απρόσκοπτη ικανοποίηση των διαφόρων αναγκών των επισκεπτών.