«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Οι Πλωτές Βίλες Στο Dubai, Ντυμένες Με Συστήματα Alumil

Φωτογραφίες Έργου

Πληροφορίες Έργου

Μια από τις πλέον υγιείς επιχειρήσεις της χώρας μας, η ALUMIL επιλέχθηκε για να «ντύσει» τις νέες πολυτελείς πλωτές βίλες Flotaing Seahorse στο Dubai Ένα έργο το οποίο όμοιο του δεν υπάρχει και αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Οι συγκεκριμένες βίλες, επιπλέουν κυριολεκτικά στο νερό και αποτελούνται από δωμάτια τα οποία βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού. Για την όλη αυτή μεγαλειώδη ομολογούμε εργασία, επιλέχτηκε το νέο Minimal συρόμενο σύστημα Supreme S650 της Alumil.

Στο ισόγειο της κάθε βίλας τοποθετήθηκε μία εντυπωσιακή γωνιακή κατασκευή της S650, ώστε να μην περιορίζεται ο χώρος και να ενισχύεται η αίσθηση της ελευθερίας μέσω της άμεσης επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. Επιπλέον, τοποθετήθηκε το άρτιο «alltimeclassic» ανοιγόμενο σύστημα M11000, καθώς και το καλαίσθητο structural σύστημα κάγκελων M8200. Το γεγονός ότι ο γνωστός διεθνής Οίκος Kleindienst Group επέλεξε τα συστήματα της ALUMIL για το συγκεκριμένο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, δεν αποτελεί σύμπτωση, καθώς η Ελληνική πολυεθνική εταιρεία συμμετέχει σε πολλά μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχει ενισχύσει δυναμικά τη θέση της στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής τα τελευταία χρόνια.

Οι κορυφαίες επιδόσεις του SUPREME S650 Το κορυφαίο σύστημα SUPREME S650 To κορυφαίο συρόμενο σύστημα SUPREME S650 έχει πιστοποιηθεί με υψηλές επιδόσεις από το Ινστιτούτο IFT Rosenheim στο θάλαμο δοκιμών της CFT. Το σύστημα πιστοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία επιτυγχάνοντας:

  • Υδατοστεγανότητα κατηγορία 8A (ισχυρή θύελλα, 10 Μποφόρ)
  • Αεροδιαπερατότητα κλάση 4
  • Αντίσταση σε ανεμοπίεση C2/B2

Επιπλέον, ο συντελεστής θερμοπερατότητας του συστήματος, επίσης πιστοποιημένος από το IFT Rosenheim, επιτυγχάνει εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα με Uw=1,1 W/m2K (για διαστάσεις κουφώματος 5,00m x 2,50m).

Οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις καθιστούν το σύστημα S650 την ιδανική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων με έμφαση στο minimal αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, κάτι που ήταν και η βασική αιτία επιλογής του από τον διεθνή Οίκο Kleindienst Group για το έργο Floating Seahorse Villas στο Dubai.