«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Θέσεις Εργασίας

Η εταιρεία Φωτεινόπουλος ιδρύθηκε το 1930 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας και της κατεργασίας σιδήρου και αλουμινίου με υψηλές προδιαγραφές, αξίες και συνεχή ανάπτυξη. Το όραμα που ακολουθούμε είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας με μια πετυχημένη ομάδα.

47499585_1167084003457170_4779040144965500928_n
Τίτλος: Υπεύθυνος τμήματος προσφορών
Αναζητάμε Υπεύθυνο τμήματος προσφορών που να μπορεί να στηρίξει το όραμα μας και να συνεργαστεί με επιτυχία με την ομάδα μας.
Είσαστε οργανωτικός, επιμελής, συνεπής, αφοσιωμένος στη λεπτομέρεια και σας αρέσει να εργάζεστε με ταχύτητα και αξιοπιστία. Έχετε εργαστεί σε απαιτητικούς ρόλους στο παρελθόν με επιτυχία και σας χαρακτηρίζει η επιμονή στην αρτιότητα της δουλειάς σας. Είσαστε από τους ανθρώπους που εστιάζουν στη λεπτομέρεια και μπορούν να υποστηρίξουν ένα ομαδικό έργο. Τότε είσαστε το κατάλληλο πρόσωπο για αυτή τη θέση.
Η αποστολή σας θα είναι η υποστήριξη του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας μας με την ορθή καταχώρηση των δεδομένων στα ηλεκτρονικά μας συστήματα, οπότε θα πρέπει να είσαστε πλήρως εξοικειωμένος με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών  και την εξαγωγή των αντίστοιχων προσφορών στους πελάτες μας, με ακρίβεια και εγκυρότητα. Θα αναλάβετε εξολοκλήρου την εκπόνηση των κοστολογήσεων και των προσφορών στην εταιρεία μας και έτσι θα πρέπει να εκπαιδευτείτε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προκειμένου να εξάγετε χωρίς σφάλματα τις αντίστοιχες προσφορές.
Οι ευθύνες σας θα είναι σημαντικές και θα πρέπει να μπορείτε να λειτουργείτε με αφοσίωση, στοχεύοντας στην ολοκλήρωση των κοστολογήσεων και των προσφορών που απαιτούνται. Θα πρέπει να ακολουθείτε όλες τις διαδικασίες και τους ελέγχους που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία της εργασίας σας.
Θα χρειαστείτε επιμονή για να μάθετε τα προϊόντα και τη λειτουργία των συστημάτων κοστολόγησης που χρησιμοποιούμε και θα έχετε την αμέριστη βοήθεια και εκπαίδευση για να το πετύχετε αυτό. Η επιχείρηση εξακολουθεί να εξελίσσεται και να βελτιώνει συνεχώς τις διαδικασίες της ώστε να μπορεί να παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες. Το ωράριό σας θα είναι 6ωρο, πρωινό και συνεχές. Η εταιρεία μας λειτουργεί Δευτέρα ως  Σάββατο.
Ο ρόλος αυτός είναι δύσκολος και απαιτητικός αλλά σε αντάλλαγμα προσφέρει πολλές προκλήσεις µε ανταμοιβές όταν επιτευχθούν τα αποτελέσματα του ρόλου και η επιχείρηση μεγαλώσει περισσότερο. Στην εταιρεία μας έχουμε μεγάλα όνειρα και αποστολές και ψάχνουμε το πρόσωπο που θα μας στηρίξει στο να φτάσουμε εκεί.
Εάν είσαστε πρόθυμος, φιλόδοξος, ακριβής στην εργασία σας, με έντονο ενδιαφέρον στο να ολοκληρώνετε τα πράγματα που έχετε να κάνετε και έτοιμος να δεσμευτείτε σε μια μακροχρόνια εργασιακή σχέση κάντε αίτηση τώρα.
Τηλ.επικοινωνίας: 6908556770
Αποστολή βιογραφικών: a.athanasopoulos@foteinon.gr
Τίτλος: Αποθηκάριος σιδήρου Αλουμινίου
Αναζητάμε  αποθηκάριο Σιδήρου Αλουμινίου ο οποίος μπορεί να στηρίξει το όραμα μας και να ενσωματωθεί με επιτυχία στην καθημερινότητα της ομάδας μας.
Είσαι οργανωτικός, αποδοτικός, γρήγορος και σου αρέσει τα πράγματα να γίνονται σωστά. Έχεις εργαστεί στο παρελθόν σε επιχείρηση λιανικού ή χονδρικού εμπορίου και έχεις την ικανότητα να οργανώνεις, να ταξινομείς και να διαχειρίζεσαι σωστά τον χώρο της αποθήκης. Είσαι από τους ανθρώπους που εστιάζουν στη λεπτομέρεια και ξέρουν να λειτουργούν σε ομαδικό πνεύμα.
Η αποστολή σου θα είναι να παραλαμβάνεις και να διαχειρίζεσαι τα προϊόντα της επιχείρησης, να χειρίζεσαι τα ηλεκτρονικά συστήματα και να ξεχωρίζεις σωστά τα προϊόντα της παραγγελίας των πελατών, με σκοπό να λαμβάνουν οι πελάτες μας την καλύτερη δυνατή αξία από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Οι ευθύνες σου θα είναι εκτεταμένες και θα αφορούν στη σωστή και ασφαλή αποθήκευση μεγάλου όγκου σιδήρου και αλουμινίου. Θα πρέπει να ακολουθείς όλες τις διαδικασίες και τους ελέγχους που υπάρχουν για τον συντονισμό όλων των διαδικασιών της περισυλλογής των προϊόντων και της διαχείρισής τους.
Θα χρειαστεί επιμονή και ευελιξία αφού η επιχείρηση εξακολουθεί να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται, βελτιώνοντας συνεχώς τις διαδικασίες της ώστε να μπορεί να παρέχει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να κάνεις ότι χρειάζεται προκειμένου να βοηθήσεις τα διάφορα τμήματα της εταιρείας να επιτελέσουν τους στόχους τους. Το ωράριό σου θα είναι συνεχές από Δευτέρα έως το Σάββατο και θα αμείβεσαι ανάλογα με τις ώρες εργασίας σου και την απόδοσή σου.
Στον δύσκολο και απαιτητικό αυτό ρόλο η επιχείρηση θα σου παρέχει όλη την βοήθεια και την εκπαίδευση που θα χρειαστείς για να μάθεις και να προσαρμοστείς στη δουλειά σου. Στην εταιρεία μας έχουμε μεγάλα όνειρα και αποστολές και ψάχνουμε το πρόσωπο που θα μας στηρίξει στο να φτάσουμε εκεί.
Εάν είσαι πρόθυμος, σταθερός, ενθουσιώδης, με έντονο ενδιαφέρον στο να ολοκληρώνεις τα πράγματα που έχεις να κάνεις και έτοιμος να δεσμευτείς σε μακροχρόνια εργασιακή σχέση κάνε αίτηση τώρα.
Τηλ.επικοινωνίας: 6908556770
Αποστολή βιογραφικών: a.athanasopoulos@foteinon.gr