«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Αλουμίνια Πύργος Ηλείας

clips2

Για παραπάνω από 20 χρόνια εμπιστευόμαστε την κορυφαία εταιρεία παραγωγής αλουμινίου στην Ελλάδα, την Alumil, για να μπορούμε να δίνουμε το καλύτερο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.

Με πληθώρα επιλογών

Σε κρύα η θέρμο συστήματα αλουμινίου ανοιγόμενα η συρόμενα αλλά και ειδικές κατασκευές η εξαρτήματα , σε ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής η χρώμα ξύλου και ιδανικούς χρόνους παράδοσης, θεωρούμε πως έχουμε επιλέξει σαν εταιρεία τον καλύτερο και πιο έμπιστο συνεργάτη.

Το πλέον έμπειρο προσωπικό μας , θα σας κατευθύνει με των σωστότερο και πιο κατανοητό σε εσάς τρόπο, ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο σύστημα αλουμινίου για τις ανάγκες σας, σε προνομιακή τιμή και με μικρούς χρόνους παράδοσης.

Συστήματα Alumil και...δεν φοβάσαι τίποτα!
Στην ALUMIL έχουμε μάθει να μη μένουμε στα λόγια, αλλά να αφήνουμε τα προϊόντα μας να αποδεικνύουν την ποιότητά τους μέσα από τις κορυφαίες επιδόσεις τους. Τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου της ALUMIL για παράθυρα και πόρτες συνοδεύονται πάντα από πιστοποιήσεις που επικυρώνουν τις υψηλές τους δυνατότητες. Άλλωστε, η ALUMIL είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου με ιδιόκτητο κέντρο δοκιμών διεθνών προδιαγραφών, το οποίο βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο γερμανικό ινστιτούτο πιστοποιήσεων ift Rosenheim.

Η επιχείρηση μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 3,500 τ.μ στην περιοχή του Πύργου Ηλείας . Σε εμάς μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων , όπως συστήματα αλουμινίου σε κρύρες και θερμομονωτικές σειρές καθώς και τεράστια ποικιλία σε σίδερα, κάγκελα , πάνελ οροφής , θωρακισμένες πόρτες και εκατοντάδες άλλα προϊόντα όπως εξαρτήματα , εργαλεία η περιφράξεις

Διαθέτουμε ειδικούς χώρους μεταποίησης και κατασκευής προϊόντων και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μας όπως

  • Στραντζάρισμα λαμαρίνας
  • Ψαλίδι
  • Κουρμπάρισμα σωλήνων
  • Κατασκευή και επισκευή σιτών αλουμινίου
  • Κατασκευή οικιακών ρολών

Επίσης διαθέτουμε και εκθεσιακό χώρο στον οποίο μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας

img_0521-600x450