«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Σίτες Αλουμινίου

Σίτες Αλουμινίου

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι κοντά. Μαζί τους όπως κάθε χρόνο έρχονται και τα ενοχλητικά έντομα.

Ζήστε σε ένα ήρεμο περιβάλλον με ευκολία στην χρήση και με άνεση, έχοντας πάντα τα παράθυρα και τις πόρτες σας ανοιχτές.

Εμπορευόμαστε παντός τύπου σίτες αλουμινίου όπως

  • Σίτες κάθετης και οριζόντιας κίνησης
  • Σίτες πλισσέ με κάτω οδηγό ή ερπύστρια
  • Σίτες ανοιγόμενες ή ηλεκτροκίνητες

Κατασκευάζουμε σίτες αλουμινίου όλων των τύπων κατόπιν παραγγελίας στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε. Επίσης έχουμε όλα τα μέσα και παράλληλα το πλέον έμπειρο προσωπικό για την επισκευή των δικών σας προϊόντων

Εμπορευόμαστε κάθε είδους εξάρτημα για σίτες, όπως λάστιχα, βουρτσάκια και εργαλεία τοποθέτησης. Διαθέτουμε επιπλέον σκέτα πανιά σίτας αλουμινίου, fiber η pet ( ειδικά πανιά για κατοικίδια ζώα) σε διάφορα πλάτη και στο μήκος που εσείς επιθυμείτε.

Συνεργαζόμαστε με τις πλέον έμπειρες και αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες κατασκευής σιτών για να παρέχουμε στους πελάτες μας ασφάλεια, αξιοπιστία και γρήγορη παράδοση.

Καλέστε μας στο 26210-33178 για παραγγελίες, προσφορά και γρήγορη παράδοση στον χώρο σας

sites-alouminiou-1

Οριζόντιας Κίνησης

Η σίτα οριζόντιας κίνησης χρησιμοποιείται σε όλα τα είδη των κουφωμάτων, κυρίως σε μπαλκονόπορτες. Λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της επιτυγχάνεται ομαλά με την βοήθεια του επιβραδυντικού μηχανισμού.

Πλισσέ

Η Gioconda οριζόντιας κίνησης είναι ένα οικονομικό μοντέλο σήτας, για παράθυρα και μπαλκονόπορτες, ενώ διαθέτει κάτω οδηγό αλουμινίου ύψους 8mm, για εύκολη διέλευση.

Πλισσέ Με Ερπύστρια

Η χρησιμοποίηση πλαστικής ερπύστριας, μας επιτρέπει την αποφυγή κάτω οδηγού, διευκολύνοντας τη διέλευση και το καθάρισμα του δαπέδου.

Σίτες Κάθετης Κίνησης

Η σίτα κάθετης κίνησης αποτελεί την πλέον κατάλληλη και οικονομική λύση για πόρτες και παράθυρα. Λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της επιτυγχάνεται ομαλά με την βοήθεια του επιβραδυντικού μηχανισμού.

Ανοιγόμενες Σίτες

Η πόρτα America είναι κατάλληλη κυρίως για πόρτες κουζίνας.
Χαρακτηρίζεται για την απεριόριστη αντοχή που προσφέρει λόγω των ενισχυμένων προφίλ αλουμινίου και από το σύστημα μαγνήτη που της επιτρέπει άνετο και ασφαλές κλείσιμο.

Σύστημα σίτας αλουμινίου Alumil M850

Σύστημα Alumil M850 αντικoνωπικής προστασίας σταθερού πλαισίου, με λύσεις για όλες τις ανάγκες (σταθερά, ανοιγόμενα, συρόμενα, κρεμαστά)