«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Αλουμίνια

Για παραπάνω από 20 χρόνια εμπιστευόμαστε την κορυφαία εταιρεία παραγωγής αλουμινίου στην Ελλάδα, την Alumil, για να μπορούμε να δίνουμε το καλύτερο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.

Με πληθώρα επιλογών

Σε κρύα η θέρμο συστήματα αλουμινίου ανοιγόμενα η συρόμενα αλλά και ειδικές κατασκευές η εξαρτήματα , σε ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής η χρώμα ξύλου και ιδανικούς χρόνους παράδοσης, θεωρούμε πως έχουμε επιλέξει σαν εταιρεία τον καλύτερο και πιο έμπιστο συνεργάτη.

Το πλέον έμπειρο προσωπικό μας , θα σας κατευθύνει με των σωστότερο και πιο κατανοητό σε εσάς τρόπο, ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο σύστημα αλουμινίου για τις ανάγκες σας, σε προνομιακή τιμή και με μικρούς χρόνους παράδοσης.

Συστήματα Alumil και...δεν φοβάσαι τίποτα!
Στην ALUMIL έχουμε μάθει να μη μένουμε στα λόγια, αλλά να αφήνουμε τα προϊόντα μας να αποδεικνύουν την ποιότητά τους μέσα από τις κορυφαίες επιδόσεις τους. Τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου της ALUMIL για παράθυρα και πόρτες συνοδεύονται πάντα από πιστοποιήσεις που επικυρώνουν τις υψηλές τους δυνατότητες. Άλλωστε, η ALUMIL είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου με ιδιόκτητο κέντρο δοκιμών διεθνών προδιαγραφών, το οποίο βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο γερμανικό ινστιτούτο πιστοποιήσεων ift Rosenheim.

koufwmata-alouminiou

Προστασία από τα Καιρικά Φαινόμενα
Τα κουφώματα αλουμινίου της ALUMIL ανταποκρίνονται άψογα σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, διασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης εντός της οικίας σας:

Θερμομόνωση | Διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας, χειμώνα-καλοκαίρι, χάρη στους εξαιρετικούς δείκτες θερμοπερατότητας (χαμηλό Uw).
Υδατοστεγανότητα | Αποτροπή εισόδου υδάτων στον εσωτερικό χώρο, λόγω της ιδιαίτερα υψηλής στεγάνωσης.
Αεροπερατότητα | Τα πολλαπλά στεγανωτικά ελαστικά «σφραγίζουν» το κούφωμα και αποτρέπουν την είσοδο αέριων μαζών στο εσωτερικό.
Αντοχή στην ανεμοπίεση | Στιβαρότητα και σταθερότητα απέναντι σε υψηλά φορτία ανέμου που ασκούν πίεση στο κούφωμα, ακόμα και σε ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως τυφώνες.

kerika-fenomena_final

Αντοχή στον Χρόνο
Κουφώματα θα αγοράσει κανείς το πολύ 2 φορές στη ζωή του. Συνεπώς, έχει μεγάλη σημασία να είναι ανθεκτικά στις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.

Το αλουμίνιο από το οποίο αποτελούνται τα προϊόντα μας είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό. Έχει εξαιρετική αντοχή απέναντι στη διάβρωση και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση.
Τα πιστοποιημένα εξαρτήματα της γκάμας ALUMIL που χρησιμοποιούμε στα κουφώματά μας (μεντεσέδες, λαβές, μηχανισμοί, στεγανωτικά ελαστικά κ.α.) είναι εξίσου ανθεκτικά, ενισχύοντας στο μέγιστο τη συνολική αντοχή στο χρόνο.
Οι επιφανειακές κατεργασίες βαφής και ανοδίωσης που γίνονται στις σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας, θωρακίζουν το κούφωμα και το προστατεύουν από τη διάβρωση και τον ήλιο.

clips2

Ηχομείωση

Η ηχορύπανση έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Απολαύστε την ηρεμία που χρειάζεστε στο σπίτι σας, μέσω των κουφωμάτων της ALUMIL.

  • Τα πιστοποιημένα κουφώματα ALUMIL παρέχουν υψηλές επιδόσεις ηχομείωσης και έτσι συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
  • Ο δείκτης ηχομείωσης μετριέται σε dB (decibel) και όσο μεγαλύτερος είναι, τόσο υψηλότερη ηχομείωση προσφέρει το κούφωμα.
ixomonosi_1

Αντίσταση σε Διάρρηξη
Η αίσθηση της ασφάλειας είναι μια από τις σημαντικότερες αξίες για ένα σπίτι. Η ενισχυμένη προστασία από ανεπιθύμητους επισκέπτες αποτελεί, λοιπόν, απαραίτητη προϋπόθεση στην επιλογή κουφωμάτων:

Υψηλές επιδόσεις αντίστασης σε διάρρηξη, που είναι αποτρεπτικές για κάθε επίδοξο εισβολέα.
Πιστοποιημένη αντίσταση σε διάρρηξη βάσει του προτύπου RC, για ενισχυμένη προστασία από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους διαρρήξεων.

diarrixi_final

ALUMIL SMARTIA FC10 Σύστημα Περίφραξης

Η ALUMIL συμπληρώνει τις προτάσεις περίφραξης με τη SMARTIA FC10, ένα σύστημα με περσίδες από αλουμίνιο και Woodalux®, κατακόρυφα τοποθετημένες για ένα απόλυτα minimal αποτέλεσμα.

ALUMIL SMARTIA FC60 Σύστημα Περίφραξης

Η σειρά SMARTIA FC60 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα περίφραξης αλουμινίου με τις περσίδες της επιλογής σας (αλουμινίου, Woodalux®).

ALUMIL SMARTIA FC80 Σύστημα Περίφραξης

Η σειρά SMARTIA FC80 αποτελεί ένα προηγμένο και πολυμορφικό σύστημα περίφραξης με μεγάλη ποικιλία από περσίδες αλουμινίου και άλλα διακοσμητικά στοιχεία, τοποθετημένα ένθετα, μεταξύ των κολόνων.

ALUMIL Smart Gate: Θερμομέτρηση με εξαιρετική ακρίβεια!

Το Smart Gate της ALUMIL πραγματοποιεί άμεσα,με ασφάλεια,από απόσταση,με υψηλή ακρίβεια και σε συνθήκες γρήγορης και συνεχούς διεύλευσης τη μέτρηση της θερμοκρασίας των ατόμων.

Διαχωριστικά

ALUMIL SMARTIA P19 V-Blocker:Νέο σύστημα διαχωριστικών για την ασφαλή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Βάσεις Φωτοβολταϊκών

Η Alumil Solar είναι ένα business unit με πολυετή διεθνή εμπειρία στα φωτοβολταϊκά.Η Alumil πλέον έχει 17 έτη εμπειρίας στην παραγωγή βάσεων στήριξης σε Φ/Β πάνελ για χωράφια και για στέγες.

Ανοιγόμενα

Μεγάλη ποικιλία σε ανοιγόμενα κουφώματα της Alumil, Θέρμοδιακοπτόμενα ή κρύα .Διαθέσιμα στον χώρο μας αλλά και κατόπιν παραγγελίας

Συρόμενα

Μεγάλη ποικιλία σε συρόμενα κουφώματα της Alumil, θερμοδιακοπτόμενα ή κρύα. Διαθέσιμα στον χώρο μας αλλά και κατόπιν παραγγελίας

Πτυσσόμενες Πόρτες

Ευέλικτα και οικονομικά συστήματα κουφωμάτων της Alumil για κατασκευή πτυσσόμενων πορτών.

Συστήματα Security

Μεγάλη ποικιλία σε συστήματα αλουμινίου Security της εταιρείας Alumil. Με κορυφαία υλικά και μεγάλες επιδόσεις σε επίπεδο ασφάλειας αλλά και θερμομόνωσης.

Πέργκολες

Συστήματα αλουμινίου Alumil για κατασκευή οριζόντιας πέργκολας για σκίαση και προστασία από την βροχή

Αίθρια

Ολοκληρωμένα σύστηματα Alumil για αίθρια και γυάλινες στέγες με ειδικό σύστημα εσωτερικές αποστράγγισης και απομάκρυνσης του νερού της βροχής

Επενδύσεις κτιρίων

Δείτε όλες τις σειρές και τα προϊόντα της εταιρείας Alumil για τις εσωτερικές ή εξωτερικές επενδύσεις κτιρίων.

Συστήματα Supreme

Μεγάλη ποικιλία σε συστήματα αλουμινίου Supreme της εταιρείας Alumil. Με κορυφαία υλικά και μεγάλες επιδόσεις σε επίπεδο θερμομόνωσης καθώς και ασφάλειας

Χρήσιμα

Υπολογιστικό πρόγραμμα , κατάλογοι , έξυπνες κινήσεις για καλύτερη συντήρηση των κουφωμάτων σας και χρήσιμες πληροφορίες

Βιομηχανικά Προφίλ Α.Τ

Ευέλικτα και οικονομικά συστήματα κουφωμάτων της Alumil για κατασκευή πτυσσόμενων πορτών.

Βαφές – Χρωματολόγιο

Συλλέξτε πληροφορίες και εντυπώσεις από τα χρωματολόγια της εταιρείας Alumil και τον τρόπο βαφής καθώς και ανοδίωσης των συστημάτων της.

Πάνελ αλουμινίου

Εμπορευόμαστε ειδικές σειρές κουφωμάτων και πάνελ αλουμινίου για την κατασκευή της δικής σας πόρτας σε πληθώρα σχεδίων, τύπων και χρωμάτων