«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Πάνελ Πολυουρεθάνης

Πάνελ Πολυουρεθάνης

Τα πάνελ πολυουρεθάνης αποτελούν ίσως την καλύτερη λύση για κάλυψη, επικάλυψη και πλαγιοκάλυψη και η τοποθέτηση τους γίνεται με σκοπό να προσφέρουν θερμομόνωση και ηχομόνωση. Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και διατηρήστε μια σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας.

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε πάνελ πολυουρεθάνης σε διάφορα πάχη , χρώματα και εξαρτήματα.

panel-keramidi-poliourethanis

Οροφής

Χρησιμοποιούνται κυρίως για τις επικαλύψεις των οροφών των κτιρίων, ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τις καλύψεις των όψεων.

Πλαγιοκάλυψης

Χρησιμοποιούνται για την επένδυση των εξωτερικών όψεων των κτιρίων, καθώς και για την κατασκευή εσωτερικών διαχωριστικών όπως τοιχίων και ψευδοροφών.

Κεραμίδι

Υψηλής αντοχής θερμομονωτικό προϊον με προφίλ κεραμιδιού, που προσφέρει άψογη αισθητική διατηρώντας υψηλή θερμομονωτική ικανότητα λόγω της πλήρωσης πολυουρεθάνης

Κεραμίδι Με Ξύλο

Το Πάνελ Ξύλου συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ξύλου με αυτά των πάνελ πολυουρεθάνης. Συνδυάζει 3 υλικά με σκοπό τη δημιουργία ενός πλήρους δομικού υλικού για την επικάλυψη στεγών.

Παρελκόμενα

Εμπορευόμαστε οτιδήποτε υλικό μπορεί να χρειαστείτε για την τοποθέτηση και την κάλυψη των πάνελ , όπως μετώπες ,χτένια η κορφιάδες καθώς και υλικά στερέωσης.