«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Ρολά – Γκαραζόπορτες

Ρολά – Γκαραζόπορτες

Κατασκευάζουμε οικιακά ρολά και γκαραζόπορτες, όλων των τυπολογιών και διαστάσεων και εφαρμόζουμε ρητά τον «Αριθμό Μητρώου Ρολού» σε κάθε προϊόν που παράγουμε.

Κατασκευάζουμε κουτιά όλων των τύπων και διαστάσεων με φυλλαράκια πολυουρεθάνης η αλουμινίου βαρέως τύπου.
Μοτέρ για ρολά , μοτέρ για τέντες , μοτέρ για γκαραζόπορτες

Εμπορευόμαστε μοτέρ όλων των τύπων από τις εταιρείες Becker, Somfy και Electronic Door.

Service και αυτοματισμοί

  • Επιδιορθώσεις σε παλαιά ρολά. Τοποθέτηση η αλλαγή μοτέρ
  • Ειδικοί αυτοματισμοί. Πχ Χειρισμός έως 10 ρολών με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Για να αγοράσετε online μοτέρ για ρολά , τέντες η γκαραζόπορτες , καθώς και εξαρτήματα επισκεφτείτε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-metalshop.gr

Τεχνικός κατάλογος ρολών Alumil Μ13700-Μ13800 Ver. Απρίλιος 2023

rola-alouminiou

Ρολό διάφανο πολυκαρμπονικό,άθραυστο με τζαμάκια ή μονοκόμματο

Κατασκευασμένο από ειδικό πλαστικό υλικό. Με μεγάλο ποσοστό διαφάνειας για φυσικό φωτισμό και απεριόριστη προβολή των προιόντων χωρίς να μειώνεται η ασφάλεια του χώρου.Ιδανικό για καταστήματα, γκαράζ και βιομηχανικές εφαρμογές. Δυνατότητα συνδυασμού με το μισό ρολό να αποτελείται από το πολυκαρμπονικό υλικό και το άλλο μισό με κλειστού τύπου αλουμίνιο.

Ρολό διχτυωτό-τετράγωνο μεσαίο μάτι (13x9) με οδηγούς τύπου helm

Από γαλβανιζέ σίδηρο 8 mm κυκλικής διατομής τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με γαλβανιζέ συνδέσμους λαμαρίνας πάχους 1.5 mm. Παρέχουν ενισχυμένη ασφάλεια χωρίς να περιορίζουν την προβολή των προϊόντων. Το τελευταίο φύλλο (φάσα) αποτελείται από λαμαρίνα κλειστού τύπου από γαλβανισμένο σίδηρο. Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα.

Μοτέρ Ρολών

Εμπορευόμαστε μοτέρ όλων των τύπων από τις εταιρείες Becker, Somfy και Electronic Door. Πλήρης γκάμα σε εξαρτήματα και άξονες ρολών , τέντας ή γκαραζόπορτας

Κατασκευή Ρολών

Κατασκευάζουμε οικιακά ρολά και γκαραζόπορτες όλων των τυπολογιών και διαστάσεων και εφαρμόζουμε τον αριθμό μητρώου ρολού σε κάθε προϊόν που παράγουμε.

Επισκευή και Τοποθέτηση Ρολών

Επισκευάζουμε ρολά και τοποθετούμε η αλλάζουμε το μοτέρ των ρολών σας. Ειδικοί αυτοματισμοί και εξειδικευμένο προσωπικό

Somfy Tahoma Smart Living

Στο «έξυπνο» σπίτι της Somfy Tahoma, θα κάνεις τα πάντα μέσα απο το κινητό σου !Για να το εξασφαλίσουμε το μόνο που χρειαζόμαστε είναι internet και ένα έξυπνο λογισμικό για την φορητή μας συσκευή.