«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Σχόλια Πελατών

Παρακάτω σας παραθέτουμε την εμπειρία των πελατών που συνεργάστηκαν μαζί μας.
Μη διστάσετε να μας ζητήσετε το τηλέφωνο τους για να μιλήσετε απευθείας και να σας
μεταφέρουν την εμπειρία τους.

Μοντέρνα εταιρεία με οργάνωση, ανθρώπινη επαφή και εξυπηρέτηση.

Ειναι πολλοστή φορά που εμπιστεύομαι την εταιρεία. Παλιότερα σε σιδηρικά, σίτες, κλπ. Τώρα και σε πλακέτα συρόμενης εξώπορτας. Γρήγοροι, εξυπηρετικοί, το προϊόν άψογο. Μοντέρνα εταιρεία με οργάνωση, ανθρώπινη επαφή και εξυπηρέτηση και ποιοτικά προϊόντα.

Αντώνης Αντωνόπουλος

Ιδιώτης

Η αμεσότητα και ο επαγγελματισμός μας έκανε εντύπωση σε όλα τα επίπεδα από το κατάστημα του κου Φωτεινόπουλου.

Θέλοντας να συνεισφέρουμε και εμείς την εμπειρία μας με την σειρά μας από τον Δήμο Σκιάθου, θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι όταν αποφασίστηκε να γίνει προμήθεια τριών μηχανισμών μπάρας με χρονοδιακόπτη , φωτοκύτταρο και η ενεργοποίηση τους ή απενεργοποίηση τους με κοντρόλ ή μαγνητική κάρτα , για τους πεζοδρόμους του νησιού μας μπορώ να πω στην αρχή της έρευνας μας η επιλογή ήταν δύσκολη γιατί δεν γνωρίζαμε αν με τον προμηθευτή που θα υπήρχε το ενδιαφέρον η συνεργασία δεν θα ήταν αυτή η τυπική της προμήθειας . Παρ ΄όλα αυτά όταν καταλήξαμε για την προμήθεια των παραπάνω υλικών από το κατάστημα του κου φωτεινόπουλου η αμεσότητα και ο επαγγελματισμός μας έκανε εντύπωση σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή επειδή στους πεζοδρόμους που χρειάσθηκε να τοποθετηθούν οι μηχανισμοί υπήρχαν πολλοί παράμετροι που έπρεπε να λάβουμε υπόψιν όπως το ωράριο τροφοδοσίας που ήταν δύο φορές μέσα στην μέρα, με ποιον τρόπο θα έπρεπε να γίνεται το άνοιγμα-κλείσιμο των μηχανισμών κλπ η επιλογή για εμάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολη στο τι θα μπορούσε να μας εξυπηρετήσει. Παρ όλα αυτά η ομάδα των ανθρώπων του ήταν εκεί να ακούσουν τι ήταν αυτό που χρειαζόμασταν, να μας το παρουσιάσουν και να καταλήξουμε στην σωστή επιλογή προϊόντων. Βέβαια θα θέλαμε κλείνοντας να ειπωθεί ότι ένα άλλο που μας έκανε εντύπωση ήταν εκτός από την τοποθέτηση των προϊόντων που έγινε από εξειδικευμένο συνεργείο τους , κάθε φορά που χρειάζονταν να λυθεί πρόβλημα που είχε προκληθεί από πολίτη κλπ ήταν εκεί αν και απομακρυσμένα να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο.

Δήμος Σκιάθου

Φωτεινόπουλος=Power

Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη όταν πρόσφατα έκανα την παραγγελία μου.Το Sales Team της εταιρείας είναι το κατι άλλο.Πολύ δυνατό και χάριν σε αυτό το προσωπικό πάει χίλια μίλια μπροστά από τους ανταγωνιστες. Σας προτείνω την εταιρεια ανεπιφύλακτα για όλες σας τις ανάγκες.Για να καταλάβετε, επειδή όταν πρόσφατα έκανα την παραγγελία και η ημέρα ηταν Σάββατο το μεσημέρι περίπου και επειδή η παραγγελία έπρεπε να φύγει για να προλάβει το συνεργείο στο νησί για να κάνει την τοποθέτηση, έστειλαν δικό τους βανάκι στην Μεταφορική διότι από το μεσημέρι και μετά η Μεταφορική δεν έστελνε δικ'ο τους βανάκι για να παραλάβουν την παραγγελια.Με αριστα το 10 τους βάζω 20 και είναι λιγο.

Σταμάτης Λύρας

Ιδιώτης,Σκόπελος

''Σίγουρα θα σας προτείνω σε φίλους και γνωστούς''

Αγόρασα πρόσφατα μια σήτα τύπου ''Φυσαρμόνικα'' για την πόρτα και έδωσα λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα.Η συμβουλή μάλιστα που μου έδωσαν από την εταιρεία για την επιλογή της συγκεκριμένης σίτας αποδείχτηκε άριστη καθώς ταίριαξε τέλεια στον χώρο μου.Επίσης προχώρησα και στην αγορά κουπαστής για την σκάλα που οδηγεί στα υνποδωμάτια στη μεζονέτα που διαμένω και ομολογώ ότι αναβάθμισε αισθητικά τον χώρο.

Άννα Ψυχογιού

Ιδιώτης,Πύργος

Εξαιρετική ποιότητα ,εξυπηρέτηση και πολύ καλή ενημέρωση

Αγόρασα πρόσφατα κουπαστή για τη σκάλα μου καθώς και σήτα πλισε για τη κουζίνα. Εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση καθώς και πολύ καλή ενημέρωση στο τρόπο τοποθέτησης τους.Ευχαριστω για όλα και θα προτιμήσω εκ νέου την εταιρεία σας για οτι άλλο χρειαστώ στο μέλλον.

Κώστας Φ., Κατάκολο

Ιδιώτης

''Μπράβο σας σίγουρα θα σας ξανά προτιμήσω.''

Οι καλύτεροι στο συγκεκριμένο αντικείμενο, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς τους έδωσα μια μεγάλη παραγγελία με χρηματικό ποσό τετραψήφιου αριθμού το οποίο ένα μεγάλο μέρος το έκανα κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό , μέσα λίγες μέρες όλα ήρθαν στο χώρο μου άψογα και συσκευασμένα μέσα στο χρονικό περιθώριο που είχαμε προσυμφωνήσει. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε όταν επικοινώνησαν μαζί μου ύστερα από μέρες για να μάθουν εάν όλα τοποθετήθηκαν σωστά και εάν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.

Γιάννης Κ.

Ιδιώτης

''Το e-shop δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ξένα''

Από τα καλύτερα e-shop δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα ξένα ,φοβερή εξυπηρέτηση,άψογη επικοινωνία με το team,υπόδειγμα ευγένειας ,το συνιστώ ανεπιφύλακτα !!Ένα μεγάλο μπράβο.

Μάνος Πίντζης

Ιδιώτης

Σωστή καθοδήγηση

Το σωστό και έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά για ότι σας χρειάζεται.Φιλικό περιβάλλον με επαγγελματισμό που σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τις αγορές σου.

Αγγελική Ντρελλια

Ιδιώτης

Εμπιστοσύνη,Αξιοπιστία,Αμμεσότητα

Εξαιρετική συνεργασία χρόνων με εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και αμμεσότητα.

Τάκης Πλατής

Αυτόματες πόρτες Κ.Πλατής

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, εξαιρετικές τιμές και άριστα προϊόντα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Παναγιώτης Φουστούκος

Ιδιώτης

Eξαιρετικό e-shop!

Bρίσκεις τα πάντα για τις κατασκευές!

Βίκυ Χρήστου

Ιδιώτης

Ευγένεια και επαγγελματισμός!!!

Αποσκοπώντας να συνεισφέρω στην καλή επιλογή ενός υποψηφίου πελάτη θα ήθελα να προσθέσω τα ακόλουθα. Αγόρασα στις 9/5/2018 ένα μηχανισμό κίνησης ρολλού πόρτας γκαράζ από το κατάστημα του κ. Φωτεινόπουλου , η ευγένεια και ο επαγγελματισμός τους μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Επεξήγησαν και με βοήθησαν στο να πάρω ορθολογική απόφαση καθώς και να παραλάβω έγκαιρα το προϊόν στον χώρο μου. Είμαι ευχαριστημένος πελάτης και η συγκεκριμένη εταιρία θα είναι στις πρώτες επιλογές των αγορών μου. Με εκτίμηση Α. Στεφάνου

Αντώνης Στεφάνου

Ιδιώτης, Καλάματα

Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Στις 10/5/2017 παρήγγειλα από το εν λόγω κατάστημα το μοτέρ της BFT, BT DEIMOS A600, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς έπειτα από σχετική έρευνα που είχα κάνει. Η παράδοση στην πόλη μου (Καλαμάτα) έγινε πολύ σύντομα (μέσα σε δύο μέρες) από εταιρεία courier με έξοδα του αποστολέα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το εν λόγω κατάστημα τόσο σε θέμα τιμής όσο και σε θέμα εξυπηρέτησης. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης με ενημέρωσαν πάνω σε απορίες μου σχετικά με το τρόπο λειτουργίας του αυτοματισμού ώστε να καταλάβω απόλυτα τον τρόπο λειτουργίας του προϊόντος που παρήγγειλα. Τέλος όταν άνοιξα την συσκευασία με τα φωτοκύτταρα για το μοτέρ και παρατήρησα ότι έλειπε ένα σακουλάκι με τα υλικά στήριξης του προϊόντος, ενημέρωσα το κατάστημα και μέσα σε μία ημέρα είχα στα χέρια μου μια ολοκαίνουργια συσκευασία με το προϊόν. Σας συστήνω το κατάστημα αυτό ανεπιφύλακτα.

Ηλίας Σαραντάκης

Ιδιώτης, Καλαμάτα

Πολύ καλά προϊόντα και εξυπηρέτηση

Αγόρασα ένα μοτέρ για συρόμενη γκαραζόπορτα της Proteco. Το προϊόν καθώς και τα συνοδευτικά του αλλά και τα εργαλεία τα οποία χρειάστηκα ήταν όπως μου τα περιέγραψαν στο τηλέφωνο. Επιπλέον είχα την σιγουριά πως ότι χρειαστώ δεν θα διστάσω να τους πάρω τηλέφωνο για βοήθεια. Πολύ καλή εταιρεία και πολύ καλά προϊόντα

Λιώρης Θεόδωρος

Ιδιώτης, Τρίπολη

Άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός

Πριν ένα μήνα αποφάσισα να τοποθετήσω κάγκελα αλουμινίου για την ανακαίνιση των μπαλκονιών στο σπίτι μου και επικοινώνησα με πολλές εταιρίες για να πάρω τις αντίστοιχες προσφορές. Από το internet που έψαχνα ήρθα σε επαφή και με την εταιρία του κ. Φωτεινόπουλου από τον Πύργο Ηλείας . Η ανταπόκριση του προσωπικού του κ. Φωτεινόπουλου ήταν ταχύτατη και άμεση και σε 1 ημέρα, ήρθε ο τεχνικός τους για να δει τον χώρο μου. Την επόμενη ημέρα μετά την επιμέτρηση μου έστειλαν την προσφορά τους συνοδευόμενη με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά των προϊόντων , καθώς και τις εγγυήσεις τους. Σε όλη την διάρκεια της επικοινωνίας μου η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και ενώ δεν είχα καταλήξει, το τεχνικό τμήμα τους με κατεύθυναν για τον τρόπο της κατασκευής. Αποτέλεσμα ήταν να μου κερδίσουν την εμπιστοσύνη και να επιλέξω την εταιρία του κ. Φωτεινόπουλου για την αγορά μου. Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν για να έχω αυτό το ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα.

Παπαδόπουλος Νίκος

Ιδιώτης, Χασιά, Άνω Λιόσια

Είμαι πολύ τυχερός που επέλεξα την εταιρεία σας

Μετά από πολλούς μήνες έρευνας για κάγκελα στα μπαλκόνια του σπιτιού μου, κατέληξα στα κάγκελα F50 τύπου Inox της εταιρείας Aluminco. Ήμουν τυχερός γιατί η εταιρεία του Κου Φωτεινόπουλου απ'όπου και τα αγόρασα ήξερε τα πάντα και δεν περιορίστηκε μόνο στην πώληση. Τους έστειλα σχέδια, διαστάσεις και αυτοί μου απάντησαν όχι μόνο με προσφορές αλλά και με οδηγίες τοποθέτησης , τι βίδες θα χρησιμοποιήσουμε , που θα τρυπήσουμε καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως σωστή συντήρηση. Έκανα σωστά που τους εμπιστεύτηκα και θα τους προτιμήσω και για άλλα προϊόντα στο μέλλον

Μπαρόπουλος Γεώργιος

Ηλεκτρολόγος, Πετρούπολη Αττικής

Εξαιρετικοί στην διαχείριση ακόμα και των προβλημάτων μετά την πώληση

Λέγομαι Γιάννης Παπούλιας και είμαι ιδιώτης. Στα πλαίσια της ανακαίνισης του σπιτιού μου είχα την τύχη να συνεργαστώ με το κατάστημα εμπορίου αλουμινίου ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στον Πύργο. Το service ήταν άψογο, οι τιμές εξαιρετικές και η παραγγελία εκτελέστηκε στην ώρα της χωρίς καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα σχετικά με τις διαστάσεις των πόρτων οι οποίες είχαν έρθει μικρότερες από ότι θα έπρεπε. Το κατάστημα και συγκεκριμένα ο Νίκος ανέλαβε την υπόθεση προσωπικά και το θέμα λύθηκε άμεσα χωρίς καμία προσπάθεια η ανάμειξη δική μου, κάτι το οποίο θα ήταν αδύνατο από την πλευρά μου, καθώς εργάζομαι παρά πολλές ώρες την ημέρα. Εδώ αξίζει να σημειώσω ότι παρά το λάθος δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών. Πραγματικά ενώ στην αρχή αγχώθηκα , δεν ξέρω πραγματικά πως τα κατάφεραν. Η εμπειρία μου από την συνεργασία με το κατάστημα αλουμινίου ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στον Πύργο ήταν καταπληκτική και το συστήνω ανεπιφύλακτα..

Μυρίση Ελένη-Γιάννης Παπούλιας

Ιδιώτης, Αθήνα

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος"

Συνεργάζομαι με την εταιρία Φωτεινόπουλος Ευάγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε αρκετά χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων, οι πολύ καλές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η τεχνική στήριξη είναι ο λόγος που θα πρότεινα σε οποιονδήποτε επαγγελματία ή ιδιώτη να συνεργαστεί μαζί τους. Όλη η ομάδα του κ. Φωτεινόπουλου είναι άψογη και αξίζουν συγχαρητήρια για την επαγγελματικότητα τους.

Φωτόπουλος Γεώργιος

Κατασκευαστής αλουμινίου σιδήρου, Βασιλάκι Αρχαίας Ολυμπίας

Μεγάλη γκάμα προϊόντων

Συνεργάζομαι με τον κ. Φωτεινόπουλο περίπου 4 χρόνια διότι βρίσκω μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό. Την πρώτη φορά χρειάστηκα διαμορφωμένα προϊόντα από ψαλίδι - στράντζα και ήταν όλα κομμένα στο χιλιοστό. Με τον κ. Βαγγέλη Φωτεινόπουλο ιδιοκτήτη της εταιρείας έχω μία άψογη συνεργασία, προσωπική επαφή και θα σύστηνα στον οποιονδήποτε να συνεργαστεί μαζί του.

Βορρίσης Παναγιώτης

Αλουμινοκατασκευές, Ζάκυνθος

Πολύ καλή κατασκευή και στιβαρή

Αγόρασα μια θωρακισμένη πόρτα της Golden Doors. Πολύ καλή κατασκευή και στιβαρή. Έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος, όμορφο design και χρώμα, νέο κλειδί ασφαλείας. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση. Μια μέρα αφότου ήρθε η πόρτα που είχα αγοράσει προέκυψε ένα τεχνικό θέμα και παρόλο που η εταιρεία Φωτεινόπουλος μόλις είχε κλείσει για διακοπές (κοντά στον 15Αυγουστο) βρέθηκε άμεσα λύση από τον υπεύθυνο του καταστήματοςΠιστεύω ότι το κατάστημα έχει πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας-εξυπηρέτησης και θα το πρότεινα και σε άλλους

Άγγελος Αγγελίδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πύργος Ηλείας