Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το νέο κύκλο «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ»! Από 10 - 12/7 οι νέες αιτήσεις.  Μάθετε περισσότερα εδώ

Σχόλια Πελατών

Παρακάτω σας παραθέτουμε την εμπειρία των πελατών που συνεργάστηκαν μαζί μας.
Μη διστάσετε να μας ζητήσετε το τηλέφωνο τους για να μιλήσετε απευθείας και να σας
μεταφέρουν την εμπειρία τους.

Ευγένεια και επαγγελματισμός!!!

Αποσκοπώντας να συνεισφέρω στην καλή επιλογή ενός υποψηφίου πελάτη θα ήθελα να προσθέσω τα ακόλουθα. Αγόρασα στις 9/5/2018 ένα μηχανισμό κίνησης ρολλού πόρτας γκαράζ από το κατάστημα του κ. Φωτεινόπουλου , η ευγένεια και ο επαγγελματισμός τους μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Επεξήγησαν και με βοήθησαν στο να πάρω ορθολογική απόφαση καθώς και να παραλάβω έγκαιρα το προϊόν στον χώρο μου. Είμαι ευχαριστημένος πελάτης και η συγκεκριμένη εταιρία θα είναι στις πρώτες επιλογές των αγορών μου. Με εκτίμηση Α. Στεφάνου

Αντώνης Στεφάνου

Ιδιώτης, Καλάματα

Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

Στις 10/5/2017 παρήγγειλα από το εν λόγω κατάστημα το μοτέρ της BFT, BT DEIMOS A600, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς έπειτα από σχετική έρευνα που είχα κάνει. Η παράδοση στην πόλη μου (Καλαμάτα) έγινε πολύ σύντομα (μέσα σε δύο μέρες) από εταιρεία courier με έξοδα του αποστολέα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το εν λόγω κατάστημα τόσο σε θέμα τιμής όσο και σε θέμα εξυπηρέτησης. Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης με ενημέρωσαν πάνω σε απορίες μου σχετικά με το τρόπο λειτουργίας του αυτοματισμού ώστε να καταλάβω απόλυτα τον τρόπο λειτουργίας του προϊόντος που παρήγγειλα. Τέλος όταν άνοιξα την συσκευασία με τα φωτοκύτταρα για το μοτέρ και παρατήρησα ότι έλειπε ένα σακουλάκι με τα υλικά στήριξης του προϊόντος, ενημέρωσα το κατάστημα και μέσα σε μία ημέρα είχα στα χέρια μου μια ολοκαίνουργια συσκευασία με το προϊόν. Σας συστήνω το κατάστημα αυτό ανεπιφύλακτα.

Ηλίας Σαραντάκης

Ιδιώτης, Καλαμάτα

Πολύ καλά προϊόντα και εξυπηρέτηση

Αγόρασα ένα μοτέρ για συρόμενη γκαραζόπορτα της Proteco. Το προϊόν καθώς και τα συνοδευτικά του αλλά και τα εργαλεία τα οποία χρειάστηκα ήταν όπως μου τα περιέγραψαν στο τηλέφωνο. Επιπλέον είχα την σιγουριά πως ότι χρειαστώ δεν θα διστάσω να τους πάρω τηλέφωνο για βοήθεια. Πολύ καλή εταιρεία και πολύ καλά προϊόντα

Λιώρης Θεόδωρος

Ιδιώτης, Τρίπολη

Άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός

Πριν ένα μήνα αποφάσισα να τοποθετήσω κάγκελα αλουμινίου για την ανακαίνιση των μπαλκονιών στο σπίτι μου και επικοινώνησα με πολλές εταιρίες για να πάρω τις αντίστοιχες προσφορές. Από το internet που έψαχνα ήρθα σε επαφή και με την εταιρία του κ. Φωτεινόπουλου από τον Πύργο Ηλείας . Η ανταπόκριση του προσωπικού του κ. Φωτεινόπουλου ήταν ταχύτατη και άμεση και σε 1 ημέρα, ήρθε ο τεχνικός τους για να δει τον χώρο μου. Την επόμενη ημέρα μετά την επιμέτρηση μου έστειλαν την προσφορά τους συνοδευόμενη με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά των προϊόντων , καθώς και τις εγγυήσεις τους. Σε όλη την διάρκεια της επικοινωνίας μου η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και ενώ δεν είχα καταλήξει, το τεχνικό τμήμα τους με κατεύθυναν για τον τρόπο της κατασκευής. Αποτέλεσμα ήταν να μου κερδίσουν την εμπιστοσύνη και να επιλέξω την εταιρία του κ. Φωτεινόπουλου για την αγορά μου. Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν για να έχω αυτό το ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα.

Παπαδόπουλος Νίκος

Ιδιώτης, Χασιά, Άνω Λιόσια

Είμαι πολύ τυχερός που επέλεξα την εταιρεία σας

Μετά από πολλούς μήνες έρευνας για κάγκελα στα μπαλκόνια του σπιτιού μου, κατέληξα στα κάγκελα F50 τύπου Inox της εταιρείας Aluminco. Ήμουν τυχερός γιατί η εταιρεία του Κου Φωτεινόπουλου απ'όπου και τα αγόρασα ήξερε τα πάντα και δεν περιορίστηκε μόνο στην πώληση. Τους έστειλα σχέδια, διαστάσεις και αυτοί μου απάντησαν όχι μόνο με προσφορές αλλά και με οδηγίες τοποθέτησης , τι βίδες θα χρησιμοποιήσουμε , που θα τρυπήσουμε καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως σωστή συντήρηση. Έκανα σωστά που τους εμπιστεύτηκα και θα τους προτιμήσω και για άλλα προϊόντα στο μέλλον

Μπαρόπουλος Γεώργιος

Ηλεκτρολόγος, Πετρούπολη Αττικής

Εξαιρετικοί στην διαχείριση ακόμα και των προβλημάτων μετά την πώληση

Λέγομαι Γιάννης Παπούλιας και είμαι ιδιώτης. Στα πλαίσια της ανακαίνισης του σπιτιού μου είχα την τύχη να συνεργαστώ με το κατάστημα εμπορίου αλουμινίου ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στον Πύργο. Το service ήταν άψογο, οι τιμές εξαιρετικές και η παραγγελία εκτελέστηκε στην ώρα της χωρίς καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα σχετικά με τις διαστάσεις των πόρτων οι οποίες είχαν έρθει μικρότερες από ότι θα έπρεπε. Το κατάστημα και συγκεκριμένα ο Νίκος ανέλαβε την υπόθεση προσωπικά και το θέμα λύθηκε άμεσα χωρίς καμία προσπάθεια η ανάμειξη δική μου, κάτι το οποίο θα ήταν αδύνατο από την πλευρά μου, καθώς εργάζομαι παρά πολλές ώρες την ημέρα. Εδώ αξίζει να σημειώσω ότι παρά το λάθος δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών. Πραγματικά ενώ στην αρχή αγχώθηκα , δεν ξέρω πραγματικά πως τα κατάφεραν. Η εμπειρία μου από την συνεργασία με το κατάστημα αλουμινίου ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στον Πύργο ήταν καταπληκτική και το συστήνω ανεπιφύλακτα..

Μυρίση Ελένη-Γιάννης Παπούλιας

Ιδιώτης, Αθήνα

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος"

Συνεργάζομαι με την εταιρία Φωτεινόπουλος Ευάγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε αρκετά χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων, οι πολύ καλές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η τεχνική στήριξη είναι ο λόγος που θα πρότεινα σε οποιονδήποτε επαγγελματία ή ιδιώτη να συνεργαστεί μαζί τους. Όλη η ομάδα του κ. Φωτεινόπουλου είναι άψογη και αξίζουν συγχαρητήρια για την επαγγελματικότητα τους.

Φωτόπουλος Γεώργιος

Κατασκευαστής αλουμινίου σιδήρου, Βασιλάκι Αρχαίας Ολυμπίας

Μεγάλη γκάμα προϊόντων

Συνεργάζομαι με τον κ. Φωτεινόπουλο περίπου 4 χρόνια διότι βρίσκω μεγάλη γκάμα προϊόντων. Το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό. Την πρώτη φορά χρειάστηκα διαμορφωμένα προϊόντα από ψαλίδι - στράντζα και ήταν όλα κομμένα στο χιλιοστό. Με τον κ. Βαγγέλη Φωτεινόπουλο ιδιοκτήτη της εταιρείας έχω μία άψογη συνεργασία, προσωπική επαφή και θα σύστηνα στον οποιονδήποτε να συνεργαστεί μαζί του.

Βορρίσης Παναγιώτης

Αλουμινοκατασκευές, Ζάκυνθος

Πολύ καλή κατασκευή και στιβαρή

Αγόρασα μια θωρακισμένη πόρτα της Golden Doors. Πολύ καλή κατασκευή και στιβαρή. Έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος, όμορφο design και χρώμα, νέο κλειδί ασφαλείας. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση. Μια μέρα αφότου ήρθε η πόρτα που είχα αγοράσει προέκυψε ένα τεχνικό θέμα και παρόλο που η εταιρεία Φωτεινόπουλος μόλις είχε κλείσει για διακοπές (κοντά στον 15Αυγουστο) βρέθηκε άμεσα λύση από τον υπεύθυνο του καταστήματοςΠιστεύω ότι το κατάστημα έχει πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας-εξυπηρέτησης και θα το πρότεινα και σε άλλους

Άγγελος Αγγελίδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Πύργος Ηλείας

Ταχεία εξυπηρέτηση & φιλικό περιβάλλον

Συνεργάζομαι με την εταιρία ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ εδώ και 15 χρόνια. Η ταχεία εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον και το γρήγορο service είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που με κάνει να την εμπιστεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Όλα τα προϊόντα που ζητάω είναι ετοιμοπαράδοτα και σε πολύ καλές τιμές. Η ποιότητα τους είναι άριστη και σε ενδεχόμενο πρόβλημα το προσωπικό της επιχείρησης μου δίνει πάντα τις απαραίτητες λύσεις που χρειάζομαι.

Παπαηλίας Παναγιώτης

Σίδερα, Αλουμίνια, Σκουροχώρι Ηλείας

Άψογοι επαγγελματίες, άμεση εξυπηρέτηση, γρήγορο service.

Συνεργάζομαι με την εταιρία ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ πάνω από 20 χρόνια. Τα λόγια είναι περιττά για τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρία. Άψογοι επαγγελματίες, άμεση εξυπηρέτηση, γρήγορο service. Ότι παραγγέλνω το έχω στην ώρα του και κυρίως όποτε το χρειάζομαι. Τα είδη που ζητάω είναι ετοιμοπαράδοτα και σε πολύ καλές τιμές. Η εταιρεία συνεχώς αναπτύσσεται προσθέτοντας προϊόντα κάτι που θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

Βώβος Παναγιώτης

Κατασκευές αλουμινίου σιδήρου, Ανδρίτσαινα

Άριστη ποιότητα, πολύ καλές τιμές

Συνεργάζομαι με την εταιρεία "Φωτεινόπουλος Ευάγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε". διότι έχει άριστη ποιότητα, πολύ καλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση και ακρίβεια μηχανημάτων. Για τους παραπάνω λόγους προτείνω σε όλους κατασκευαστές και ιδιώτες να σας επιλέξουν.

Καρανάσης Λεωνίδας

Μεταλλικές Κατασκευές, Κυπαρισσία

Καλές τιμές & άμεση εξυπηρέτηση

Συνεργάζομαι με την εταιρεία "Φωτεινόπουλος Ευάγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε". Έχει πολύ καλες τιμές-άμεση εξυπηρέτηση και βρίσκω ό,τι χρειάζομαι σε αλουμίνια και σίδερα.Για τους λόγους αυτούς, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και θα σύστηνα και σε άλλους κατασκευαστές να συνεργαστούν μαζί τους.

Αφοί "Φρούντα ΟΕ"

Κατασκευαστής Αλουμινίου - Σιδήρου, Πάτρα

Πολύχρονη & άριστη συνεργασία

Με τον κύριο Φωτεινόπουλο έχουμε μία πολύχρονη και άριστη συνεργασία! Βρίσκεται στο χώρο πολλά χρόνια και διατηρεί ένα από τα καλύτερα εμπορικά όπου σε αυτό μπορείς να βρεις όλα τα προφίλ της σειράς Alumil, καθώς και μεγάλη γκάμα σε εξαρτήματα και αναλώσιμα υλικά!

Σταυρουλόπουλος Γεώργιος

Κατασκευές αλουμινίου σιδήρου, Πύργος Ηλείας

Βρίσκω ότι χρειάζομαι

Συνεργάζομαι με την εταιρεία Φωτεινόπουλος Ευάγγελος και σία ΕΕ γιατί βρίσκω ότι χρειάζομαι λόγω του μεγάλου αποθέματος αλουμινίου που έχει, καθώς επίσης βρίσκω όλα τα γνήσια εξαρτήματα της ΑΛΟΥΜΥΛ. Στη συνεργασία μας μου αρέσει η άψογη εξυπηρέτηση και η συνέπεια που διακρίνει την εταιρεία σας. Η εταιρεία Φωτεινόπουλος φημίζεται για την άψογη συνεργασία με τους πελάτες της καθώς και για την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων της....

Μητρόπουλος Κωσταντίνος

Κατασκευές αλουμινίου σιδήρου, Ανδραβίδα

Εταιρεία Ευρωπαϊκού επιπέδου

Η εταιρεία αυτή διακρίνεται από επαγγελματισμό. Η επικοινωνία ήταν εξαιρετική καθώς και τα υλικά και η δουλειά που έγινε. Η εταιρεία αυτή είναι ευρωπαϊκού επιπέδου και βάζει την ελληνική επιχείρηση σε ένα άλλο επίπεδο. Μακάρι να δούλευαν έτσι όλες οι εταιρείες.

Αντωνία Σακκά

Ιδιώτης, Αθήνα

Ανταγωνιστικές τιμές

Συνεργάζομαι με την εταιρία ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ εδώ και πολλά χρόνια . Με επαγγελματισμό , εξειδικευμένες γνώσεις και υπευθυνότητα όλο το προσωπικό είναι πάντα δίπλα μου , πρόθυμο να με εξυπηρετήσει, να με πληροφορήσει και να με συμβουλέψει. Παρέχει τα πάντα και σε μεγάλη ποικιλία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα σε κάθε επαγγελματία και σε κάθε ιδιώτη να συνεργαστούν με την εταιρία, καθώς μπορούν να βρουν λύση σε κάθε τους ανάγκη.

Τσετσώνης Ηλίας

Ελαιοχρωματισμοί, Πύργος Ηλείας

Άριστη και οργανωμένη εταιρεία

Η επιχείρηση Φωτεινόπουλος Ευάγγελος και Σία είναι μία άριστα οργανωμένη και αξιόπιστη εταιρεία αλουμινίου, είναι πολύ φιλική, έχουν γρήγορες παραδόσεις των προϊόντων. Βρίσκω ότι χρειάζομαι για το κατάστημα μου, μας δίνουν λύσεις σε προβλήματα στις δουλειές μας. Αξίζει να συνεργαζόμαστε μαζί τους και θα πρότεινα συνεργασία σε κάθε κατασκευαστή.

Βλασσόπουλος Ανδρέας

Κατασκευές αλουμινίου σιδήρου, Ζάκυνθος

Καλές τιμές και γρήγορη παράδοση

Συνεργάζομαι με την εταιρεία Φωτεινόπουλος Ευάγγελος και σία ΕΕ. Είναι αξιόπιστη, έχω εξυπηρέτηση σε ό,τι ζητήσω, καλές τιμές και γρήγορες παραδόσεις. Θα πρότεινα να δοκιμάσουν μία συνεργασία μαζί τους όπως έκανα και εγώ.

Μαρκουτσάς Ιωάννης

Κατασκευές αλουμινίου σιδήρου, Αργάσι Ζακύνθου

Αγορά καγκέλων Inox F50

Κατόπιν αρκετής έρευνας από την πλευρά μου κατέληξα στο προϊον F50 της Aluminco για την κατοικία μου. Συγκεκριμένα τοποθέτησα την σειρά F50 στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση του προϊόντος όσο και από την ηρεμία που μου προσφέρουν σε ότι έχει να κάνει με την συντήρηση τους. Είναι ένα προϊόν πολύ όμορφο και φινετσάτο. Η εταιρεία του Κου Φωτεινόπουλου καθώς και όλο το προσωπικό με έκανε να νιώσω σίγουρος για την επιλογή μου και ευχαριστημένος που συνεργάστηκα μαζί τους.

Ζήσης Ηλίας

Ιδιώτης, Κρέστενα Ηλείας