«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

ALUMIL SUPREME S77: Υπεροχή μέσω υψηλών επιδόσεων & εξαιρετικού design

“Tο σύστημα SUPREME S77 είναι η κορυφαία πρόταση της ALUMIL για προηγμένα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα, που πληρούν τα πλέον υψηλά ενεργειακά πρότυπα.”

Η σειρά SUPREME S77 ανήκει στη νέα γενιά ανοιγόμενων συστημάτων της ALUMIL και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ανοιγόμενα κουφώματα με μοντέρνο σχεδιασμό που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη.

Η σειρά προσφέρει δύο διαφορετικά designs, την κλασική και τη minimal έκδοση SUPREME S77 PHOS. Και οι δύο αυτές εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε τρεις ενεργειακές λύσεις -Hi, Advanced, Standard- ειδικά μελετημένες έτσι ώστε να καλύ πτουν τις προδιαγραφές κάθε έργου.

Το σύστημα SUPREME S77 είναι η πρόταση της ALUMIL για προηγμένα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα, που πληρούν τα υψηλά πρότυπα όλων των προηγμένων αγορών και ενσωματώνουν έναν μοντέρνο σχεδιασμό.

Είναι η ιδανική λύση για έργα που απαιτούν υψηλή απόδοση και μέγιστη ασφάλεια. Το SUPREME S77 ικανοποιεί τους ιδιαίτερα υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης, υδατοστεγάνωσης και ηχομείωσης, καθιστώντας το σύστημα την ιδανική λύση ακόμη και για τα πιο απαιτητικά έργα.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα του SUPREME S77:

  • Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf ≥0,85 W/m2K, πιστοποιημένο από το ift Rosenheim.
  • Πιστοποιημένο για παθητικά κτίρια από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης Passive House Institute (PHI).
  • Ελαχιστοποίηση εμφανούς αλουμινίου συνολικού ύψους 93 χιλ. και μόλις 67 χιλ. με τη χρήση κρυφού φύλλου.
  • Στεγάνωση τριών επιπέδων με ελαστικά EPDM και αφρώδες EPDM.
  • Ειδικά σχεδιασμένο χαμηλό κατωκάσι για μπαλκονόπορτες με σκοπό τη διευκόλυνση πρόσβασης από ΑΜΕΑ.
  • Παρέχει τη δυνατότητα κατασκευής όλων των τυπολογιών ανοιγόμενων κουφωμάτων.
  • Μεγάλη ποικιλία προφίλ απορροής υδάτων.

Έμφαση στην ενεργειακή απόδοση

Επιλέγοντας μεταξύ των διαθέσιμων εξαρτημάτων, η σειρά SUPREME S77 παρέχει ένα ευρύ φάσμα ενεργειακών λύσεων, με 3 διαφορετικά επίπεδα θερμομόνωσης Hi, Advanced και Standard.

Το σύστημα SUPREME S77 χρησιμοποιεί υαλοενισχυμένα πολυαμίδια πλάτους 40 χιλ., τα οποία προσφέρουν υψηλή ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, το αφρώδες μονωτικό υλικό που τοποθετείται περιμετρικά του υαλοπίνακα σε συνδυασμό μαζί με τις μονωτικές ράβδους φαινολικής ρητίνης ενισχύουν σημαντικά τη θερμομόνωση του συστήματος, επιτρέποντας ταυτόχρονα τον κατάλληλο αερισμό του υαλοπίνακα ή του πάνελ.

Το κεντρικό ελαστικό του συστήματος αποτελείται από δύο διαφορετικά υλικά -EPDM και αφρώδες EPDM- που συμβάλλουν σημαντικά στην υδατοστεγανότητα και τη θερμομόνωση.

Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένη γέφυρα τακαρίσματος αλουμινίου που μεταφέρει τα φορτία απευθείας στους μεντεσέδες, μεγιστοποιώντας τη λειτουργικότητα και την ομαλή λειτουργία των φύλλων ακόμη και με την πάροδο του χρόνου.

ALUMIL SUPREME S77 PHOS

Οι τυπολογίες SUPREME S77 PHOS αποτελούν την εναλλακτική minimal λύση για κατασκευές κουφωμάτων με κρυφό φύλλο. Αυτές οι τυπολογίες είναι μία εξαιρετική λύση για τη μεγιστοποίηση του φυσικού φωτισμού, χάρη στη σημαντικά μειωμένη επιφάνεια εμφανούς αλουμινίου πλάτους μόλις 67 χιλ.

Οι εξαιρετικές θερμομονωτικές και στεγανωτικές επιδόσεις του συστήματος SUPREME S77 PHOS το καθιστούν ιδανικό ακόμα και για τα πιο απαιτητικά έργα.

Ο minimal σχεδιασμός μπορεί να επιτευχθεί σε συνδυασμό με τη χρήση του στενού προφίλ στην κεντρική κολόνα ενός δίφυλλου ανοιγόμενου κουφώματος, πλάτους μόλις 69 χιλ. Πρόκειται για καινοτόμο λύση και ένα απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που ενισχύει την minimal φιλοσοφία PHOS του συστήματος.

 

(πηγή: alunet.gr)