«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας

Εμπορευόμαστε θωρακισμένες πόρτες με δυνατότητα απεριόριστων επιλογών ανάμεσα σε σχέδια, εξαρτήματα, χρώματα η και υλικά κατασκευής. Οι φωτογραφίες είναι από την εγκατάσταση θωρακισμένης πόρτας σε κατοικία πελάτη μας στον Πύργο Ηλείας.  

Περισσότερα

Προμήθεια υλικών στο ξενοδοχείο Denise Beach, στον Λαγανά Ζακύνθου

Η εταιρεία μας ανέλαβε την προμήθεια υλικών, εξαρτημάτων και υλικών στερέωσης για το ξενοδοχείο Denise Beach, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου. Την τοποθέτηση ανέλαβε συνεργάτης μας από την ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα Προμηθεύσαμε με συστήματα στήριξης υαλοπίνακα της σειράς 8207 της Alumil, σε χρώμα φυσικής ανοδίωσης Κατασκευή ρολού αλουμινίου βαρέως τύπου Deck WPC δαπέδου Στράντζες αλουμινίου…

Περισσότερα

Κατασκευή κουφωμάτων, ρολών αλουμινίου και πτυσσόμενων καγκέλων ασφαλείας στο Νομό Μεσσηνίας

Αναλάβαμε την κατασκευή ρολών αλουμινίου και την προμήθεια υλικών για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και πτυσσόμενων καγκέλων ασφαλείας Trellidor για την κατοικία πελάτη μας στην περιοχή της Μεσσηνίας. Την κατασκευή ανέλαβε συνεργάτης μας από την ευρύτερη περιοχή του Νομού.

Περισσότερα

Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας Golden Door

Εμπορευόμαστε θωρακισμένες πόρτες με δυνατότητα απεριόριστων επιλογών ανάμεσα σε σχέδια, εξαρτήματα, χρώματα η και υλικά κατασκευής. Οι φωτογραφίες είναι από την εγκατάσταση θωρακισμένης πόρτας της Golden Door σε κατοικία πελάτη μας στον Πύργο Ηλείας.

Περισσότερα