«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Η GOOGLE εμπιστεύτηκε τα συστήματα της ALUMIL για την αντικατάσταση των κουφωμάτων της, στα γραφεία της στη Νέα Υόρκη

Ο αμερικάνικος τεχνολογικός κολοσσός Google, θέλοντας να μετατρέψει τα γραφεία του σε κτίριο σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης, απαίτησε τη δημιουργία παραθύρων πολύ υψηλής θερμομόνωσης με συντελεστή θερμοπερατότητας Uw=0,58 W/m2K. H ALUMIL είναι η μόνη εταιρία που ανταποκρίθηκε πλήρως στο αίτημα, προτείνοντας μάλιστα ακόμη υψηλότερη θερμομόνωση σε σχέση με τις προδιαγραφές με συντελεστή θερμοπερατότητας Uw=0,55 W/m2K. H ALUMIL, επιδεικνύοντας υψηλή ταχύτητα και ευελιξία σε συνδιασμό με την υψηλή ποιότητα παραγωγής που βασίζεται σε «πράσινες διαδικασίες», κέρδισε εξ αρχής την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Google, σημειώνοντας μία ακόμη μεγάλη επιτυχία. Σήμερα, το έργο της Google αποτελεί τον βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων της ALUMIL.

Σχετικά με το σύστημα:

Συγκεκριμένα, η ALUMIL δημιούργησε για την Αμερικάνικη εταιρεία μία ειδική εκδοχή του προηγμένου θερμομονωτικού παραθύρου SUPREME S91, το οποίο είναι το πρώτο παράθυρο στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε από το διεθνή γερμανικό φορέα Passive House Institute, ως κατάλληλο για παθητικά κτίρια, δηλαδή κτίρια σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας. Επιπλέον, η ALUMIL ανέπτυξε ειδικές περσίδες σκίασης για το συγκεκριμένο παράθυρο, οι οποίες χάρη στο εκλεπτυσμένο αεροδυναμικό σχεδιασμό τους αναβάθμισαν χαρακτηριστικά την αισθητική αξία του κτιρίου, προσφέροντας παράλληλα σημαντική προστασία από τον ήλιο.

Το σύστημα παραθύρων SUPREME S91 ανήκει στις SUPREME σειρές της ALUMIL και αποτελεί την τελευταία πρόταση για στιβαρές λύσεις θερμομονωτικών παραθύρων μοντέρνας γραμμής, υψηλής ασφαλείας, ειδικά σχεδιασμένο για την υλοποίηση κατασκευών παθητικών κτιρίων. Το σύστημα χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στους συντελεστές θερμομόνωσης, υδατοστεγάνωσης και ηχομείωσης.

Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρμανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση ενεργειακών συστημάτων αλουμινίου με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο και υψηλή αισθητική. Η ALUMIL με ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, παραμένει πρωτοπόρος στο σχεδιασμό λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων και εξελιγμένων προϊόντων τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.