«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

ALUMIL: Κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή Infacoma με μοναδικά εκθέματα

Η ALUMIL έδωσε το «παρών» στην έκθεση Infacoma που έλαβε χώρα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC Παιανίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η εταιρεία παρουσίασε εξαιρετικές λύσεις για εξωτερικούς χώρους, όπως συστήματα για βιοκλιματικές πέργκολες, συστήματα δαπέδων decking και περιφράξεις διαφόρων τυπολογιών.

Την παράσταση έκλεψαν τα νέα προϊόντα που αναπτύχθηκαν για να καλύψουν τον απαιτητικό τομέα των εξωτερικών κατασκευών, με διάφορες λύσεις ιδανικές για τουριστικές εγκαταστάσεις. Ειδικά οι βιοκλιματικές πέργκολες αποτελούν την κορωνίδα των Outdoor λύσεων της καταξιωμένης διέλασης, προσφέροντας υψηλή αισθητική, εκπληκτική λειτουργικότητα και πληθώρα τυπολογιών και εξοπλισμού.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάστηκαν αφενός το συρόμενο minimal σύστημα SMARTIA M630 PHOS, ένα συρόμενο που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των minimal συστημάτων και αφετέρου το νέο προϊόν WOODALUX, ένα καινοτόμο υλικό που αναπτύχθηκε από το προηγμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της ALUMIL, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου με την αισθητική του ξύλου.

(πηγή: alunet.gr)