«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

ALUMIL: Ξενοδοχειακές λύσεις μοναδικής ποιότητας!

 

 

 

Το νέο εκπληκτικό ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa στη Ρόδο «στολίστηκε» με τα συστήματα της ALUMIL.

Το Mayia Exclusive Resort & Spa είναι μία νέα, πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα 500 κλινών και 250 δωματίων, η οποία βρίσκεται στη περιοχή του Δήμου Ασκληπιείου στη Ρόδο. Το ξενοδοχείο αναπτύχθηκε γύρω από ένα κεντρικό άξονα που συνδέει το κτίριο των κεντρικών λειτουργιών με την κεντρική πισίνα, τα εστιατόρια, το μπαρ και την έξοδο προς τη θάλασσα. Οι χώροι του σχεδιάστηκαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρουν πολλαπλές επιλογές αναψυχής, αλλά και μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας.

Το εξελιγμένο συρόμενο SUPREME S650 PHOS συνδέει εντυπωσιακά το εσωτερικό με το εξωτερικό περιβάλλον

Ο χώρος του εστιατορίου πλαισιώνεται εξωτερικά από καταρράκτες και από το υδάτινο στοιχείο της κεντρικής κλίμακας που συνδέεται με τις πύλες. Το minimal design του εξελιγμένου συρόμενου SUPREME S650 PHOS που χρησιμοποιήθηκε, αναδεικνύει με ιδανικό τρόπο την άμεση σύνδεση του εσωτερικού χώρου με τη θάλασσα, που κυριαρχεί στο εξωτερικό περιβάλλον, δημιουργώντας στους πελάτες μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας.

Το κομψό και παράλληλα στιβαρό ανασυρόμενο σύστημα SMARTIA S560 που χρησιμοποιήθηκε στα δωμάτια, εκτός από την υψηλή λειτουργικότητα και την υψηλή θερμομόνωση – ηχομόνωση, διασφαλίζει μία μαγευτική θέα προς τη θάλασσα.

Η βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG160P Santorini «παίζει» με το μεσογειακό φως ανάλογα τη θέση του ήλιου

Οι βιοκλιματικές πέργκολες SMARTIA PG160P Santorini με ρυθμιζόμενες περσίδες που χρησιμοποιήθηκαν στους χώρους των δύο εστιατορίων και της πισίνας, «παίζουν» με το μεσογειακό φως ανάλογα με τη γωνία του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, στους χώρους του spa εφαρμόστηκε το εξαιρετικό σύστημα δαπέδου decking WOODEE, προσδίδοντας μια αίσθηση φυσικότητας και οικειότητας.

Τις μοναδικές λύσεις που προσέφερε η ALUMIL στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, ολοκληρώνει το σύστημα SMARTIA M10800 για αίθρια αλουμινίου, το οποίο συνέθεσε μαζί με το προηγμένο σύστημα για υαλοπετάσματα SMARTIA M7, μια μοναδική ατμόσφαιρα καθαρότητας και άνεσης.

Ανοιχτή, μαγευτική θέα προς τη θάλασσα διασφαλίζει το ανασυρόμενο SMARTIA S560

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL συνέβαλαν όχι μόνο στην απαιτούμενη υψηλή λειτουργικότητα και την ενεργειακή «οχύρωση» του ξενοδοχείου, αλλά ταυτόχρονα πρόσθεσαν μία εξαιρετική πινελιά πολυτέλειας χάρη στην κομψότητα και τα καλαίσθητα φινιρίσματά τους.

(πηγή: alunet.gr)