«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

ALUMIL: Τα συστήματά της «ντύνουν» το μεγαλοπρεπές White Bay στο Ισραήλ

Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του White Bay τη νύχτα.

Το εντυπωσιακό έργο White Bay πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί στις όχθες της πόλης Ηadera του Ισραήλ. Θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή, καθώς πρόκειται για ένα μοναδικό έργο που εκτείνεται σε περίπου 30 στρέμματα δίπλα στην παραλία, σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες του Ισραήλ.

Γύρω από το κύριο κτιριακό συγκρότημα εκτείνονται πολυτελής εξοχικές κατοικίες, ένα εμπορικό κέντρο, πισίνες, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ένα όμορφο πάρκο, λειτουργώντας ως φυσικό καταφύγιο για όποιον αναζητά μια σύντομη απόδραση στη φύση. Με εύκολη πρόσβαση στο κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλης, θεωρείται ιδανικό για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές ή ακόμα και να κατοικήσουν δίπλα στη θάλασσα.

Τα κεντρικά κτίρια αποτελούνται από συνολικά 365 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία ακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, ενσωματώνουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική, διαθέτουν πολύ άνετους  χώρους και φυσικά απεριόριστη θέα στη Μεσόγειο.

Το κέλυφος του κτιρίου «ντύθηκε» με την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά υαλοπετάσματος SMARTIA M7, το οποίο απαντά σε όλες τις απαιτήσεις στατικής και ασφάλειας, προσδίδοντας παράλληλα εξαιρετική αισθητική, μέσα από μία πληθώρα σχεδιαστικών επιλογών. Το σύστημα πιστοποιήθηκε από το Γερμανικό Ινστιτούτο IFT Rosenheim στο νέο θάλαμο δοκιμών για υαλοπετάσματα της CFT και έχει επιτύχει τόσο στην standard, όσο και στην minimal structural έκδοση, ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις:

  • Αεροδιαπερατότητα κλάσης AE
  • Υδατοστεγανότητα κλάσης RE1200 (1200 Pascal)
  • Αντίσταση σε ανεμοπίεση κλάσης DL 2,0 KN/m2, SF 3.0 KN/m2

Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί ο συντελεστής θερμοπερατότητας του συστήματος από το Ινστιτούτο IFT Rosenheim, ο οποίος κυμαίνεται σε ιδιαίτερα εντυπωσιακά επίπεδα από 1.0 έως 2.4W/m2K!

Οι παραπάνω επιδόσεις καθιστούν αυτό το καινοτόμο σύστημα ιδανικό για προηγμένες αγορές, οι οποίες επιζητούν θερμοπερατότητα Ucw χαμηλότερη από 1.70 W/m2K.

Το Smartia Μ7 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για υαλοπετάσματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης, το οποίο εξασφαλίζει ποιοτικές κατασκευές με άριστη σχέση τιμής-ποιότητας και ανταποκρίνεται άριστα σε όλες τις απαιτήσεις στατικής και ασφάλειας.

Επιπλέον, για τα διαμερίσματα χρησιμοποιήθηκε ένα custom made ανασυρόμενο σύστημα που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του έργου, ώστε να διασφαλιστεί απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.

Τα εξελιγμένα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου της ALUMIL για μία ακόμη φορά συμβάλουν σημαντικά στη υλοποίηση ενός απαιτητικού έργου, διασφαλίζοντας μία μοναδική εμπειρία διαβίωσης.

(πηγή: alunet.gr)