«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Εξασφαλίστε οικονομία στην θέρμανση και την ψύξη με ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Εξασφαλίστε οικονομία στη θέρμανση και την ψύξη

 

Το να προχωρήσει κάποιος στις μέρες μας σε ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας του, είναι κάτι που σήμερα, είναι απαραίτητο. Και πολύ περισσότερο απαραίτητο βάσει νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Δηλαδή, το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον, υλοποιείται με αφορμή τις οδηγίες της Ε.Ε. που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος και κατά συνέπεια την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Παρακάτω δίδονται συγκεκριμένες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση των κουφωμάτων αλουμινίου, απαντήσεις που δίνει η εταιρεία Φωτεινόπουλος από τον Πύργο και ο ιδιοκτήτης, Ευάγγελος Φωτεινόπουλος.

 

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Φωτεινόπουλος Ευάγγελος & ΣΙΑ ΕΕ, Ευάγγελος Φωτεινόπουλος, απάντησε σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση των κουφωμάτων αλουμινίου.

 

Τι μου προσφέρει η ενεργειακή αναβάθμιση των κουφωμάτων αλουμινίου;

Έχοντας μη-θερμομονωτικά κουφώματα, ξοδεύετε τουλάχιστον 40% περισσότερη ενέργεια για θέρμανση ή ψύξη! Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη Μηχανολόγου Μηχανικού, εξειδικευμένου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, έχουν αποδειχθεί τα ακόλουθα:

 • Για μονοκατοικία 100 m2 με ξύλινα κουφώματα και μόνο τζάμι το όφελος από την αντικατάσταση τους σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ανά ώρα θέρμανσης ανέρχεται σε 1175 € ετησίως
 • Για μονοκατοικία 120 m2 με ξύλινα κουφώματα και μόνο τζάμι το όφελος από την αντικατάσταση τους σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ανά ώρα θέρμανσης ανέρχεται σε 698 € ετησίως
 • Για μονοκατοικία 120 m2 με απλά κουφώματα αλουμινίου και διπλό τζάμι το όφελος από την αντικατάσταση τους σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ανά ώρα θέρμανσης ανέρχεται σε 392 € ετησίως
 • Για διαμέρισμα 112 m2 με απλά κουφώματα αλουμινίου και διπλό τζάμι το όφελος από την αντικατάσταση τους σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ανά ώρα θέρμανσης ανέρχεται σε 530 € ετησίως.

Μην αλλάζετε απλώς την υάλωση σε υπάρχοντα μη-θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου όταν σας το προτείνουν. Αλλάξτε όλο το κούφωμα ούτως ώστε να αποφύγετε το φαινόμενο της υγροποίησης, δηλαδή της συμπύκνωσης υδρατμών.

 

Τι προσφέρει η εταιρεία Φωτεινόπουλος;

Συνεργαζόμαστε με την ALUMIL τις πλέον κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού στον χώρο, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικά υλικά. Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών της ώστε:

 • Να υπάρχει διαθεσιμότητα υλικών και ανταλλακτικών
 • Τεχνική υποστήριξη και μετά την πώληση των προϊόντων

Επιπλέον

 • Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Alumil
 • Μεγάλη γκάμα συστημάτων αλουμινίου ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη
 • Μεγάλο δίκτυο πιστοποιημένων κατασκευαστών συστημάτων αλουμινίου ώστε να μπορεί να δώσεις ολοκληρωμένες λύσεις.

 

Γιατί να Επιλέξω Φωτεινόπουλο;

Η εταιρεία Φωτεινόπουλος Ευάγγελος & ΣΙΑ ΕΕ, σαν αντιπρόσωπος της ALUMIL, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την αντικατάσταση κουφωμάτων σε ενεργειακά. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο Πιστοποιημένων συνεργατών που είναι σε θέση να αναλάβουν την κατασκευή και τοποθέτηση παντός είδους συστημάτων αλουμινίου. Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας να διασφαλίζουμε τα προϊόντα που προμηθεύουμε στους πελάτες μας και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2015) που έχουμε εφαρμόσει από το 2016, η εταιρεία μας προσφέρει στον καταναλωτή:

 • Πιστοποιητικό Ποιότητας (CE) για το σύνολο των υλικών
 • Πιστοποιητικό Ποιότητας (CE) για το σύνολο των συστημάτων αλουμινίου
 • Εγγυήσεις Καλής λειτουργίας για το σύνολο των κουφωμάτων
 • Πιστοποιητικό εργοστασιακής Βαφής

 

Γιατί να επιλέξω Πιστοποιημένη Εργοστασιακή Βαφή;

Η πιστοποιημένη εργοστασιακή βαφή προσφέρει:

 • Διασφάλιση της ποιότητας του κουφώματος σε βάθος χρόνου
 • Αποφυγή ρίσκου προβληματικής βαφής που θα έχει οικονομικές συνέπειες στον πελάτη.
 • Διασφάλιση ότι κουφώματά αναβαθμίζονται αισθητικά και προστατεύονται αποτελεσματικά σε βάθος χρόνου, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλετε κάποιο υπερβολικά υψηλό ποσό.
 • Οι φορείς πιστοποίησης με βάση τους οποίους πιστοποιούμε τα βαμμένα προϊόντα μας, είναι οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί «QUALICOAT» και «GSB», οι οποίοι πιστοποιούν μέσω αυστηρών ελέγχων τη διαδικασία της επιφανειακής επεξεργασίας

 

Γιατί να Επιλέξω την εταιρεία ALUMIL;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σήμερα η εται-ρεία ALUMIL εξάγει από άκρη σε άκρη της γης, σε όλες τις ηπείρους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αντικατάσταση των κουφωμάτων αλουμινίου στα κεντρικά κτήρια της GOOGLE στο Manhattan. Οι άριστες παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται, σύμφωνα με αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και η υψηλή καθετοποίησή της κατά μήκος όλης της αλυσίδας παραγωγής, διασφαλίζουν την πλήρη ιχνηλασιμότητα των πρώτων υλών και, συνακόλουθα, κορυφαία ποιότητα στο τελικό προϊόν.

Η ALUMIL προσφέρει ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

Η υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει μέσα από την 30ετή εμπειρία στον χώρο και την δραστηριοποίησή σε πάνω από 60 χώρες, εγγυάται πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών επιδόσεων και διασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα από άποψη αισθητικής, αντοχής και θερμομόνωσης.