«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Σκέφτομαι και παντογράφο!

 

Η αρχιτεκτονική και το interior design ειναι δυο πολυ ενδιαφέροντα αντικείμενα γεμάτα δημιουργικότητα, με τους ειδικούς να επιστρατεύουν τεχνολογία και μοναδικές ιδέες για να υλοποιήσουν τα project τους. Κάθε χρόνο συναντάμε νέες τάσεις στις τέχνες, που επηρεάζουν ταυτόχρονα πολλα επιμέρους παρακλάδια τους.

Μια απο αυτές της τάσεις ειναι τα γεωμετρικά μοτίβα, που κυριαρχούν περισσότερο στη μόδα, τις εικαστικές τέχνες και την διακόσμηση. Η τελευταία περίπτωση είναι αυτή που θα μας απασχολήσει στο σημερινό άρθρο, με αφορμή μια όμορφη προσθήκη σ ενα νέο κατάστημα.

Πριν λίγες μέρες το Κ2 hair lounge εγκαινίασε τον νέο του χώρο, με μια συγκεκριμένη γωνιά του, να κλέβει λίγη παραπάνω προσοχή. Πάνω απ τους καθρέφτες στους σταθμούς εργασίας, συνέχιζε ένα μεταλλικό κομμάτι τέχνης. Το τελείωμα του κοσμούσαν τρία ιδιαίτερα φωτιστικά, ολοκληρώνοντας μια έξυπνη έμπνευση.

Η δημιουργία του οφείλεται στον παντογραφο της εταιρείας μας, που έφερε εις πέρας άλλη μια πρόκληση. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία plasma lazer για κοπή σε λαμαρίνα και σίδηρο. Πέρα όμως απ την ακριβέστατη κοπή, το μεγάλο του πλεονέκτημα ειναι οτι δουλεύει πάνω σε οποιοδήποτε σχέδιο και διαστάσεις επιθυμείτε. Οι δυνατότητες του ειναι τεράστιες και πυροδοτούνται απ την φαντασία.

Επικοινωνήστε μαζι μας στο 2621033178 και φέρνουμε τον παντογραφο στα μέτρα σας!