«Που ωφελεί η ενεργειακή αναβάθμιση κουφωμάτων; Μάθετε περισσότερα εδώ

Τέτοια ασφάλεια, ούτε σε τράπεζα!

Με τις επιθέσεις σε σπίτια και επιχειρήσεις να μαίνονται στις μέρες μας, ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Το πρώτο βήμα για να προστατευτούμε, είναι να αποτρέψουμε τον διαρρήκτη απ το να αποκτήσει πρόσβαση στον χώρο μας. Με ασφάλεια που θα ζήλευε ακόμη και ο Scrooge Mcduck, αυτό γίνεται κυρίως με τρείς τρόπους:

1. Θωρακισμένες πόρτες

Ο όρος τα λέει όλα: Θωράκιση με πολλαπλά φύλλα λαμαρίνας στο εσωτερικό, ενισχυμένες με άκαμπτους μεντεσέδες που θα δυσκόλευαν ακόμα και την συμμορία των 11! Τα πολλαπλά σημεία κλειδώματος που διαθέτουν οι θωρακισμένες πόρτες είναι ακόμη ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι των συμβατικών.

Εταιρείες όπως οι Golden Door, Style Doors, Alpha Press και Nexus παρέχουν εξαιρετικές λυσεις. Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, σχεδιάζονται με τα υλικά που ταιριάζουν σε κάθε χώρο, όπως γυαλί, αλουμίνιο, laminate ή ξύλο.

High-security-doors

2. Φυσαρμόνικες αλουμινίου

Έχετε τα μυαλά στα κάγκελα; ?  Τότε είστε σε καλό δρόμο, καθώς το σύστημα ασφαλείας της Trellidor έρχεται να αποτρέχει κάθε πιθανή διαρρηξη. Τα πτυσσόμενα κάγκελα αλουμινίου που προτείνει η εταιρεία είναι μια άριστη λύση, χάρις στον γαλβανισμένο χάλυβα που τα αποτελεί και τις άκαμπτες ενώσεις.

Απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και συνοδεύονται με εγγύηση 3 ετών. Ταυτόχρονα είναι άκρως λειτουργικά και προσαρμόζονται πολύ εύκολα.

kagkela-trelidor-1

3. Ειδικές δαγκάνες και σύρτες σε ρολά και γκαραζόπορτες για επιπλέον ασφαλεια 

100 η αλεπού; 110 τ’αλεπόπουλο! Είναι σύνηθες οι διαρρήκτες να προσπαθούν να σηκώσουν το ρολό για να το παρακάμψουν. Οι ειδικές δαγκάνες και σύρτες καθιστούν τα ρολά και τις γκαραζόπορτες απαραβίαστα, βάση της ακαμψίας που εξασφαλίζουν τα υλικά τους.

DuckTalesBeagleBoys

Για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή όσον αφορά τα παραπάνω τηλεφωνήστε μας στο 2621 033178